INFO 2018

 

MITÄ

Universum Croquet Tournament on vuodesta 2010 saakka järjestetty ikärajaton ulkoilmatapahtuma. Tapahtuma on järjestetty eri puolilla Viroa, mutta useimmiten tapahtuma on pidetty Muhun saarella tai Tallinnassa. Universum Croquet Tournament järjestetään vuosittain elo-syyskuussa.


Kannattaa liittyä tapahtuman Facebook ryhmään, jossa tapahtumaa koskevat uutiset julkaistaan ensimmäisenä.


Universum Croquet Tournament on leikkimielinen, kansainvälinen ja kaikille avoin maastokroketti-turnaus. Turnaukseen voi osallistua kuka tahansa ja mukaan voi tulla yksin tai osana joukkuetta. Sinun ei tarvitse osata pelata krokettia, riittää kun luet tärkeimmät säännöt, saavut paikalle ja muut pelaajat auttavat sinua mielellään. Turnausalueelle voi myös vain tulla fiilistelemään hyvää meininkiä, pakko ei ole pelata.


 

MISSÄ JA MILLOIN

Tänä vuonna Universumin Krokettiturnaus järjestetään Tallinnassa. Pelipaikkana on Alfredi Pubin lähiympäristöön rakennettu Universumin hienoin peliareena. Tapahtuma alkaa lauantaina 29.9.2018 kello 12 ja jatkuu myöhään yöhön.


Aikataulu:

  • 12:00 Tapahtuma alkaa ja musiikki pauhaa
  • 13:30 Joukkueiden rekisteröityminen päättyy
  • 14:00 Turnaus alkaa
  • ~18:00 Turnaus päättyy, palkintojenjako
  • 18-01 Iltaohjelma: tyylikkäimmän pelimailan palkinto, Mr. Krokettimies 2018 -kisa, hienoin disco-asuste palkitaan ja DJ Urkki nostaa tunnelmaa
 

LIPUT JA ILMOITTAUTUMINEN

Tapahtumaan osallistuminen maksaa kymmenen euroa, joka maksetaan kisatoimistoon. Lipun hinnalla saa käyttöoikeuden turnauksen varusteisiin, virallisiin peleihin sekä iltaohjelmaan. Tapahtumaan ei tarvitse etukäteen ilmoittautua. Tule, osta lippu ja nauti!

 

SAAPUMINEN JA KARTAT

Tule ensin Tallinnaan. Ota taksi kohti Alfredi Pubia. Olet perillä.


Keskustasta on matkaa Alfredin Pubille noin seitsemän kilometriä. Taksi maksaa noin kymmenen euroa. Paikalle pääsee myös raitiovaunulla ja paikallisbussilla numero 23.


Alfredi Pubin osoite:
Rahumäe tee 25
Tallinn 11614
 

MAJOITUS

Tallinnasta löytyy kattava valikoima kaikentasoista majoitusta. Suosittelemme kuitenkin, että valitset majoituksen läheltä kisapaikkaa. Suosittelemme seuraavia majoituspaikkoja:


Sponsorimme Viru Hotel
Etäisyys pelipaikalle: 6,8 km

Hotel Dzingel
Etäisyys pelipaikalle: 2,0 km

Alexi Villa
Etäisyys pelipaikalle: 0,6 km

 

RUOKA JA JUOMA

Hyvää kohtuuhintaista ruokaa ja kylmää juomaa saa koko päivän Alfredi Pubista. Läheltä löytyy myös iso ruokakauppa Järve Selver, joka on 1,3 kilometrin päässä osoitteessa Pärnu maantee 238.

 

TURNAUS

Universum Croquet Tournament -turnauksen kohokohta on tietenkin itse krokettiturnaus. Turnaus pelataan kahdesta neljään hengen joukkueilla. Jos tulet tapahtumaan ilman joukkuetta, sinulle varmasti löytyy joukkue johon voit liittyä. Mailoja ja palloja ei tarvitse tuoda, vaan ne löytyvät turnauksen puolesta. Omilla varusteilla voi tietenkin pelata ja monet ovatkin rakennelleet itselleen mitä mielikuvituksellisimpia mailoja. Näitä itse tehtyjä mailoja voi katsella kuvista ja videoista gallerian puolella.


Ratoja turnauksessa on yhdestä neljään kappaletta riippuen joukkueiden määrästä. Yhdellä radalla pelaa kerrallaan kahdesta neljään joukkuetta riippuen turnauksen rakenteesta. Jokaisessa pelissä on tuomari.


Kannattaa tutustua turnauksen sääntöihin ennen turnauksen alkamista. Säännöissä on muutama erikoisuus.

 

TEEMA

Turnauksen teema on tänä vuonna Disco 90-luvulla! Saa pukeutua teeman mukaisesti. Musiikkia soitetaan teemaan liittyen ja illalla järjestetään paljasta pintaa tihkuva Mr. Krokettimies 2018 -kisa! Illalla Alfredi Pubissa porukkaa viihdyttää DJ Urkki ja paras disco-asuste palkitaan.

 

VINKKEJÄ

Syyskuun lopussa sää voi olla illalla jo melko viileä, joten ota mukaasi lämmintä vaatetta. Kannattaa ottaa mukaan myös pieni lisävaloa pimeitä syysiltoja varten.

 

MEDIA, MYYNTI ja MARKKINOINTI

Median, myynnin ja markkinoinnin lisätietoja voi tiedustella numerosta +372-6413013.

Tapahtuma-alueella saa kuvata.