Tykkää Facebook-sivustamme ja tue hienoa lajia - maastokroketti forever!

UUTISETVuoden 2018 tapahtuma on päättynyt!

1.10.2018

Isot onnittelut Team PP (FIN) -tiimille, joka voitti vuoden 2018 turnauksen! Kiitokset kaikille osallistuneille ja järjestelyissä auttaneilla. Ensi vuonna nähdään!

 

Hot Dogs!

10.9.2018

Rock’n’Roll bändi Hot Dogs esiintyy Alfredin Pubissa alkaen 21.00.

 

Kisahuuma kasvaa

9.9.2018

Syyskuun käynnit tapahtuman nettisivuilla ovat jo nyt samaa luokkaa kuin koko viime kuussa yhteensä.

 

Tämän vuoden turnaus järjestetään 29.9.2018

28.8.2018

Tänä vuonna perinteinen Universumin Krokettiturnaus oheistapahtumineen järjestetään Tallinnassa. Pelipaikkana on Alfredi Pubin lähiympäristöön rakennettu Universumin hienoin peliareena. Festivaali räjähtää käyntiin lauantaina 29.9. kello 12:00 ja turnaus alkaa kello 14:00.


Pelit pelataan aikaisempien vuosien tapaan 2-4 hengen joukkueilla. Joukkue pitää ilmoittaa kisatoimistoon viimeistään puoli tuntia ennen turnauksen alkua. Järjestäjä tarjoaa perusmailat ja pallot, mutta omalla tuunatulla mailalla saa luonnollisesti edun. Turnauksen jälkeen hienoin maila palkitaan. Tänä vuonna turnauksessa ovat mukana kaikki maailman huiput, joten odotettavissa on tiukka kisa.


Peleihin ei ole pakko osallistua, voi vain tulla paikalle kannustamaan ja nauttimaan hyvästä tunnelmasta. Syyskuun lopussa sää voi olla illalla jo melko viileä, joten ota mukaasi lämmintä vaatetta. Kannattaa ottaa mukaan myös pieni lisävalo pimeitä syysiltoja varten.


Alfredi Pubista saa hyvää ruokaa ja kylmää juotavaa koko päivän. Majoituksen jokainen ryhmä voi valita itse Tallinnan runsaasta tarjonnasta. Tapahtumaan osallistuminen maksaa kymmenen euroa, joka maksetaan kisatoimistoon. Lipun hinnalla saa käyttöoikeuden turnauksen varusteisiin, virallisiin peleihin sekä iltaohjelmaan.


Turnauksen teema on tänä vuonna Disco 90-luvulla! Musiikkia soitetaan teemaan liittyen ja myöhemmin illalla järjestetään paljasta pintaa tihkuva Mr. Krokettimies 2018 -kisa! Illalla Alfredi Pubissa porukkaa viihdyttää DJ Urkki ja paras disco-asuste palkitaan.


Median ja markkinoinnin lisätietoja voi tiedustella numerosta +372-6413013

Sponsorimme:
Original Sokos Hotels Viru
Eestinen
Pinekone
Hals Trading
Laitse Rally Park
Tallinna 24
Turbobaltic
SSS-Radio
 

Vuoden 2017 tapahtuma on päättynyt!

20.8.2017

Tämän vuoden tapahtuma on päättynyt hyvillä fiiliksillä ja hienoilla muistoilla. Isot onnittelut Sairas Veto (FIN) -tiimille, joka voitti vuoden 2017 turnauksen! Kiitokset kaikille osallistuneille ja järjestelyissä auttaneilla. Ensi vuonna nähdään!

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMMEsss-radio.ee - Sibelius, sauna ja sisu -radio

Turnauksen ääni eetterissä jo vuodesta 2012

ruskapalvelut.net

Ruska Vuokrauspalvelut - Juhlateltat kaikkiin tilaisuuksiin

top20lista.com

Top 20 Lista - Parasta musiikkia kaikille pelaajille